Sudedamosios dalys
nugriebtas pienas, grietinėlė, cukrus, braškės 5,3%, pieno baltymai, juodieji serbentai 1,2%, mėlynės 0,6%, gervuogės 0,45%, vyšnių koncentruota tyrė, aviečių koncentruota tyrė 0,25%, natūralios kvapiosios medžiagos, koncentruotos sultys:aronijų, apelsinų, morkų; gyvos jogurtinės bakterijos (
108
KSV/g), ActiRegularis Bifidobacterium CNCM I-2494 (4x
107
KSV/g).
Gali būti glitimo.
Pakuotės dydis
4x120g
Energinė vertė
Energinė vertė
100g
120g porcija
%RI* porcijoje
Energinė vertė (kJ)
100g
372
120g porcija
447
%RI* porcijoje
5
Energinė vertė (kcal)
100g
88
120g porcija
106
%RI* porcijoje
5
Riebalai (g)
100g
2.9
120g porcija
3.5
%RI* porcijoje
5
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g)
100g
1.9
120g porcija
2.2
%RI* porcijoje
11
Angliavandeniai (g)
100g
11.7
120g porcija
14.1
%RI* porcijoje
5
iš kurių cukrų (g)
100g
11.5
120g porcija
13.8
%RI* porcijoje
15
Skaidulinės medžiagos (g)
100g
0.3
120g porcija
0.4
%RI* porcijoje
-
Baltymai (g)
100g
3.7
120g porcija
4.4
%RI* porcijoje
9
Druska (g)
100g
0.17
120g porcija
0.2
%RI* porcijoje
3
Kalcis(mg)
100g
137
120g porcija
164
%RI* porcijoje
21
* RI - referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal).