Varškė su persikais ir kriaušėmis, varškė su mėlynėmis
Danonki varškė su persikais ir kriaušėmis, varškė su mėlynėmis bei kalciu ir vitaminu D. Be konservantų, be dirbtinių dažiklių, be dirbtinių kvapų.
Laikyti šaldytuve 2–6 °C temperatūroje.Jei informacija produkto etiketėje skiriasi nuo pateiktos čia, vadovaukitės informacija ant etiketės.
Sudedamosios dalys
Varškė su persikais ir kriaušėmis: liesa varškė (iš pieno), grietinėlė (iš pieno), cukrus, persikų tyrė 2,8%, kriaušių tyrė 2,8%, modifikuotas krakmolas, kalcis (kalcio citratas), natūralios kvapiosios medžiagos, citrinų sulčių koncentratas, vitaminas D3.
Varškė su mėlynėmis: liesa varškė (iš pieno), grietinėlė (iš pieno), cukrus, mėlynių tyrė 6%, modifikuotas krakmolas, kalcis (kalcio citratas), natūralios kvapiosios medžiagos, citrinų sulčių koncentratas, morkų ir kinrožių koncentratas, juodųjų morkų koncentratas, vitaminas D3.
Jei informacija produkto etiketėje skiriasi nuo pateiktos čia, vadovaukitės informacija ant etiketės.
Pakuotės dydis
//media.voog.com/0000/0041/9663/photos/202030944%206395%2010423304_High_Res.jpg
Energinė vertė
Energinė vertė
100g
90g porcija
%RI* porcijoje
Energinė vertė (kJ)
100g
391/390**
90g porcija
351.9/351**
%RI* porcijoje
5/5**
Energinė vertė (kcal)
100g
101/101**
90g porcija
91/91**
%RI* porcijoje
5/5**
Riebalai (g)
100g
2.5/2.5**
90g porcija
2.25/2.25**
%RI* porcijoje
4/4**
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g)
100g
1.6/1.6**
90g porcija
1.4/1.4**
%RI* porcijoje
8/8**
Angliavandeniai (g)
100g
11.2/11**
90g porcija
10.8/9.9**
%RI* porcijoje
4/4**
iš kurių cukrų (g)
100g
10.4/10.3**
90g porcija
9.3/9.2**
%RI* porcijoje
12/11**
Skaidulinės medžiagos (g)
100g
0.2/0.3**
90g porcija
0.18/0.27**
%RI* porcijoje
0/0**
Baltymai (g)
100g
6.3/6.3**
90g porcija
5.6/5.6**
%RI* porcijoje
13/13*
Druska (g)
100g
0.09/0.09**
90g porcija
0.08/0.08**
%RI* porcijoje
1/1**
Kalcis(mg)
100g
180/180**
90g porcija
162/162**
%RI* porcijoje
23/23**
Vitaminas D3 (µg)
100g
1.25/1.25**
90g porcija
0.87/0.87**
%RI* porcijoje
23/23**
* RI - referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal)